Skip to content

Kalusteovet

Tuotteemme valmistetaan tilauskohtaisesti, alusta asti käsityönä, käyttäen apuna nykyaikaisia työstökoneita. Jokainen tuote tehdään valikoidusta puusta asiakkaan tilauksen mukaisesti annettujen vakio- tai erikoismittojen mukaan.

MDF-ovet valmistetaan aina tilauskohtaisesti malliemme mukaisesti. Ovien vakiopaksuudet 16 mm ja 19 mm. Saatavilla myös erikoismitoin. Vakiomaaleina käytämme ns. maalarin valkoista (NCS S 0502-Y) tai vitivalkoista (0201). Erikoissävyt asiakkaan antaman värikoodin mukaan. Korkeakiiltoisten maalaus ei ole mahdollista.

Ovimallistomme ensimmäinen ovimalli, joka edelleen jatkaa kulkuaan. Mikäli puun luonnonväri ei miellytä, vakio- tai erikoissävyillä saadaan ovi päivitettyä myös tähän päivään.

Peiliovien vakiopuulajeina valikoimassamme ovat mänty, koivu ja tammi. Erikoispuulajit myös mahdollisia. Oven kehäleveys 55 mm ja oven paksuus n. 19mm. Ovipeili on viilutettua MDF-levyä, paksuus 5mm. Saatavilla myös erikoismitoin. Pintakäsittelyinä lakkaus ja petsaus (vakio- tai erikoissävyt). Peiliovet valmistetaan tarkkaan valikoidusta puusta ja viilusta.

Nimikin sen kertoo, yksi perinteisimmistä ovimalleista. Sen kaunis ja yksinkertaistettu design antaa keittiöön rauhallisen ja miellyttävän ilmeen.

Perinnepeilioven vakiopuulajeina valikoimassamme on mänty, koivu ja tammi. Erikoispuulajit myös mahdollisia. Oven kehäleveys joko 55 mm tai 70 mm, oven paksuus n. 19 mm. Ovipeili on viilutettua MDF levyä, paksuus 10 mm. Saatavilla myös erikoismitoin. Pintakäsittelynä lakkaus ja petsaus (vakio- ja erikoissävyt). Perinneovet valmistetaan tarkkaan valikoidusta puusta ja viilusta.

Kestävä laminaattiovi mahdollistaa lähes rajattomat mahdollisuudet uusia keittiön yleisilmettä. Eri valmistajien (IKI Formica, Arpa, Greenlam, Abet, Egger, Fenix…) laminaattikuoseista löytynee vaihtoehtoja makuun jos toiseenkin.

Sileät laminaattiovet on mahdollista valmistaa eri reunavaihtoehdoilla (ABS, puu, laminaatti tai 0-sauma). Runkolevynä vakiona lastulevy (16 mm tai 18 mm). Ovien paksuus n. 17mm tai 19mm. Saatavilla myös erikoismitoin.

Ovimalliemme suurin suosikki. Sen sileä pinta huokuu sekä eleganttia että suoraa muotoilua. Petsisävyjä yhdistämällä (esim. alaovet valkoinen, yläovet musta) saadaan uutta ilmettä keittiöön kuin keittiöön. Myös ns. sormivedinovi vastaa tämän päivän trendeihin.

Sileät viiluovet on mahdollista valmistaa joko viilunauhalla tai massiivipuulistalla (6 mm puulista viilujen välissä). Runkolevynä vakiona lastulevy. Vakiopuulajeina valikoimiin kuuluu koivu, tammi ja saarni. Erikoispuulajit myös mahdollisia, erikoispuuviilut löytyvät osoitteesta: www.hvloy.com. Oven paksuus joko 16 mm tai 19 mm. Saatavilla myös erikoismitoin. Viilut tehdään asiakaskohtaisesti tarkkaan valikoidusta viilusta.

Tämä ajaton ovimalli sopii hyvin esim. makuuhuoneeseen, eteiseen ja kylpyhuoneeseen. Tänäkin päivänä käytetään myös julkisissa tiloissa kuten uimahalleissa.

Säleovien vakiopuulajeina valikoimassamme ovat mänty, koivu ja tammi. Erikoispuulajit myös mahdollisia. Oven kehäleveys 55 mm, säleen paksuus 6 mm, oven paksuus n. 19 mm. Saatavilla myös erikoismitoin. Pintakäsittelynä lakkaus ja petsaus (vakio- ja erikoissävyt). Säleovet valmistetaan tarkkaan valikoidusta puusta.

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.